10 Ιουν 2008

τα νέα του Αρκτούρου

Πιο ιδανικά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει η μέρα μου..Ανοίγοντας την αλληλογραφία μου πέφτω πάνω στην επιστολή από το περιβαλλοντικό κέντρο ''Αρκτούρος'' την οποία μου στέλνουν ανά διαστήματα για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη της ''υιοθετημένης'' αρκουδίτσας μου που ακούει στο όνομα Βέσνα.

Ένιωσα απερίγραπτη χαρά διαβάζοντας ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι έχουν μειωθεί σημαντικά οι στερεοτυπικές κινήσεις που έκανε και οι οποίες ήταν αποτέλεσμα της αιχμαλωσίας της στον ζωολογικό κήπο του Βελιγραδίου.

Πληροφορήθηκα επίσης ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν στον Αρκτούρο κατάφεραν να απελευθερώσουν ένα αρκουδάκι 3 ετών που βρέθηκε παγιδευμένο σε εγκαταλελειμένη περίφραξη στην ευρύτερη περιοχή του Νυμφαίου, τοποθετώντας του ένα κολλάρο-πομπό για να καταγράφουν τις μετακινήσεις του τα προσεχή έτη.

Είναι πραγματικά εξαιρετική η δουλειά των ανθρώπων του Αρκτούρου καθώς είχα προσφάτως επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και διαπίστωσα ότι όλοι είναι ταγμένοι σε αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν.

Θεωρώ επίσης αναγκαίο να υπογράψουμε όλοι για να σταματήσει η χρήση των ζώων στο τσίρκο όπου η κακοποίηση που υφίστανται όλα τα ζώα, ειδικότερα όμως οι αρκούδες, είναι μεγάλη.Μια επίσκεψη στο site http://arcturos.wordpress.com είναι αρκετή για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σχέδιο.

Στον Αρκτούρο βιώνεις την σημασία του να είσαι ενεργός πολίτης.Αξίζει την υποστήριξη όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: